Sluurpy > Restaurants in Баку > Partizan Restoran

Review Partizan Restoran - Баку

Ramid Vahid Oglu Group
Xidmən sıfır. Qapını açan istirahət eləməyə qoymur. Yeməy sifariş verdiy 2 saata gəldi. Saymaxla bitmir
Emil Kuliyev
Super restorandi. Bakida tekrar olunmaz tematikasi var. Yemekleri superdi. Cox dadlidir. Personal guleruzdur. Mugenniye soz ola bilmez. Ela oxuyur ve banketleri suoer aparir. Mayorun oz yeri var. Fikrimce onsuz maraqsiz olardi. Qonaqlari darixmaga imkan vermirler. Restoranin xususiliyi ele onun girishinden bashlayir. Interyeri ise adina uygun olaraq yene de tekrarolunmazdir. Partizan restoranina defelerle gelsen bezmersen. Amma xirda bir problem var. Fikrimce banketlere tam hazir deyilsiz. Bankete verilen yemeklerin dadi adi vaxt sifarish olunanlardan ferlenir menfiye dogru (eyni adli yemeklerden sohbet gedir). Umid edirem ki gelecekde bu problemi de hell edersiz. Amma umumilikde her shey eladir.
Elmin Jabbarov
Bir defe getmeye deyer. Mekan kicik olsa da ideya eladi. Qulluga soz ola bilmez. Qiymetler de munasibdi. Sadece menyu zeifdi ve yemekleri ele de dadli deyil, beyenmedim.
Aygun Ahmadova
Qiymətlər münasib, dostlarla dincəlməyə gözəl məkan.
elfaq aliev
Partizan Restoranı ikinci dünya müharibəsinin ruhunu yaşadan antimilitarist restorandır. "Partizanların Sığınacağına" giriş ancaq əvvəlcədən rezervasiya etməklə, verilən parol əsasında həyata keçirilir.
Onur Bayraktar
Gərəksiz bahalı.
Nata Cavadova
Gözəl məkan
Mourad Go
Maraqlı
Beef Bubble tea Burger Cakes Calamares Calamari Caviar Cheesecake Cheesecakes Chicken Kiev Club Sandwich Cod Coffee Crab Croque Madame Curry Dim Sum Drinks Duck Dumplings Eggplant Eggs Benedict Fish Fish & Chips Forel French Fries Fried rice Hamburgers Hummus Ice Cream Juice & Smoothies Kabobs kofe Lamb Latte Macarons Macaroons Mandarin Duck Mazarello Milkshake Nachos Noodle Pad Thai Pasta Peking Duck Pesto Pizza Pork Prawns Profiteroles Qaymaqlı Toyuq Quiche Ribs Risotto Salad Salam Salmon Sandwiches Sashimi Schnitzel Seher yemeyi Shawarma Shrimp Steak Tartare Tapas Tea Tempura Tikka Masala Tiramisu Waffles Waffles & Crepes Wings Лосось Салат Нуха
Share on WhastApp
Share on Facebook
Browse the menu
Add review