Sluurpy > Restaurants in Баку > 150 Bar & Grill Jazz Club

Review 150 Bar & Grill Jazz Club - Баку

Togrul Agayev
Təmiz səliqəli məkan və dadlı eyməkləri var deyərdim. Qiymətləri biraz baha deyərdim oda yerləşdiyi yerə görədi anlamaq olur
Engin Topcuoglu
Teessufler olsun ki, qiymetleri tarqovu-da olduguna gore bahadi ve bu terefe qeder hersey aydindi. Ancaq, qiymetlerin baha olmagina baxmayarak, 1-nci afsant (servis iscileri) olmaqla, ve size gelen yemegin lezzeti ile ve ya teqdimati ile xos istirahet ve ya qarin doyumlugu yasaya bilmeyeceksiz. Menyu-larin 1953-uncu ilden beri yazilib lakin, eger bir restoran ve ya is yeri bu qeder tecrubeli ise; evvelce bunu iscisine oyretmelidi. Gec saatlere qeder isleyen yer olmagina ve tarqovi-de merkezde olmagi musterini celb edir ancaq meyuslar olsun ki, bugun bele (ki bu neche defe yasanilan ve gordugum veziyyetdif) eden corek agaci, musterilerini itirecek ve o musteri şam-la axtaracaq..
oyunlarunprosu ggfgb
Yeməklərə söz ola bilməz. Soo good
Vusal Karimov
Xırda detallara fikir versəz əla olar.
İbrahim Niftiyev
Xaricilər yazır qiymət yaxşıdı, amma atam, day bir çay bir mürəbbə 10 manat nədi ki? Başa düşdük adı var, sanı var, Tarqovıdadı, lakin 10 manat çoxdu da.
Murad Mammadov
Xidmət səviyyəsi çox aşağıdır.
Talib Hacızadə
Dünən Araz restoranda dostlarla oturmuşduq. Çox gözəl məkandır, gözəl vaxt keçirdik. Xidmət yüksək səviyyədə idi. Onu da qeyd edim ki bizə Ramın adlı ofisiant yüksək xidmət göstərdi. Çox sağolun.
Ramil Mustafayev
Çox səs-küylü məkandır.
Beef Bubble tea Burger Cakes Calamares Calamari Caviar Cheesecake Cheesecakes Chicken Kiev Club Sandwich Cod Coffee Crab Croque Madame Curry Dim Sum Drinks Duck Dumplings Eggplant Eggs Benedict Fish Fish & Chips Forel French Fries Fried rice Hamburgers Hummus Ice Cream Juice & Smoothies Kabobs kofe Lamb Latte Macarons Macaroons Mandarin Duck Mazarello Milkshake Nachos Noodle Pad Thai Pasta Peking Duck Pesto Pizza Pork Prawns Profiteroles Qaymaqlı Toyuq Quiche Ribs Risotto Salad Salam Salmon Sandwiches Sashimi Schnitzel Seher yemeyi Shawarma Shrimp Steak Tartare Tapas Tea Tempura Tikka Masala Tiramisu Waffles Waffles & Crepes Wings Лосось Салат Нуха
Share on WhastApp
Share on Facebook
Browse the menu
Add review