Sluurpy > Restaurants in Баку > Halikarnas Balikcisi

Review Halikarnas Balikcisi - Баку

Vugar Orujov
Gozel mekandir. Tesadüfen instaqramda gordum ve getdim😀 Hovuzu, banket zallari ve terasi var. Parking erazisi cox boyukdur. Denize gozel menzeresi ve denizkenari erazisi var. Terasda yaşilliq demek olar ki yox derecedir🥺 Yemekleri 👍 Temizlik 👍 Xidmet yaxşidir, xususi ile yaşli-tecrubeli ofisiantlar xidmet gosterende her şey oz vaxtinda ve qaydasinda olur. Onlardan sonra cavanlar yanaşanda tecrubesizlik o deqiqe hiss olunur. Bununla bele merkezdeki ekser restoranlardan servis daha ustundur. Heftesonlari canli musiqi olur. (Janr ve ifaci zovq meselesidir. Duzu o qeder beyenmedim. Amma pis yazmaq gunah olar. Qiymetler ortadir. (Elave servis haqqi tutulmur)
Nigar Huseynova
sirf hesab az gələcək deyə, yalnızca çay içilməyə icazə verilmir. Hetta administratorlar ofisiantları məcbur edib müştəridən istəmədiyi halda məcburi sifariş almağa göndərdilər ki yanlızca çay içməsinlər.
Rana Askerova
düzdür çox pisdir itlər var
Raqif Esgerov
İtlər var çox pisdi
VİNE M
İçəri girdim içərdəki hovuzun icində poxlar üzürdü.orda bildim ki pox suda batmır.iyrenclər
Jeyhun Jabarov
Gözəl mənzərəsi, təmiz, yeməklər yaxşıdır, bir az bahalıdır :)
Fidan Memmedzade
Çox gözəl və əyləncəli yerdi,lakin çox bahalidi yemekleri.
Ilqar SSS
Ləzzətli yeməklər var.
Beef Bubble tea Burger Cakes Calamares Calamari Caviar Cheesecake Cheesecakes Chicken Kiev Club Sandwich Cod Coffee Crab Croque Madame Curry Dim Sum Drinks Duck Dumplings Eggplant Eggs Benedict Fish Fish & Chips Forel French Fries Fried rice Hamburgers Hummus Ice Cream Juice & Smoothies Kabobs kofe Lamb Latte Macarons Macaroons Mandarin Duck Mazarello Milkshake Nachos Noodle Pad Thai Pasta Peking Duck Pesto Pizza Pork Prawns Profiteroles Qaymaqlı Toyuq Quiche Ribs Risotto Salad Salam Salmon Sandwiches Sashimi Schnitzel Seher yemeyi Shawarma Shrimp Steak Tartare Tapas Tea Tempura Tikka Masala Tiramisu Waffles Waffles & Crepes Wings Лосось Салат Нуха
Share on WhastApp
Share on Facebook
Browse the menu
Add review