Sluurpy > Restaurants in Кабала > Caspian Balıq Evi

Review Caspian Balıq Evi - Кабала

Mehman Mammadov
Qiymətlər normalın üzərindədir. Xidmət operativliyi məni qane etmədi. Fərqli məkan kimi ziyarət edə bilərsiz.
Famil Rustamov
Musbet cehet olaraq yalniz erazini,umumi gorunushu,menzereni qeyd ede bilerem.baxmayaraq baliq evidir,amma ofisiant kabab teklif eleyirdi.baliqlardan yalniz broyler forel(1kq 50azn) ve belamor(260qr liq porsiya 16azn) var idi.verelen kababin qiymeti olduqca yuksek,keyfiyyeti ise umumiyyetle yox idi.kim hazirlamishdisa kababdan anlayishi yox idi.bir sozle medenize ve cibinize heyfiniz gelmirse gede bilersiz...
Aladdin Usubov
Muduriyyetden xahiş edek orda çay destini menyuden qaldirsin eger ki, tek servis olunmursa! Dunen biz aile ile orda idik sadece önceden biz yemek yemishdik yeri cox beyendik ona göre bir çay desti istedik menyuden uzulerek deyim servis olunmadi. Servic etmeyeceyiniz bir seyi menye qoymagin menasi yoxdu sayqilar.
Elmar Shirinov
13.01.20 tarixində bu məkanda oldum.Səmimi personal,gözəl xidmət.Mən bir surucu bələdçi olaraq həmişə öz qonaqlarima bu məkani təklif edirəm.İşlərinizdə uğurlar Caspian fish restorani.
AYAZ M-SERİFOV
Gozel menzereli guler uz persanali dadli yemekleri yuksek quluq sevyesi var cox yaxsi yerdir tovsuye ederem
Rio S-Zadeh
Super yerdi. Gözəl mənzərə və əla balıqlar. Biz Manqalda bişirilmiş forel sifariş etmişdik. Qiymət bahadır amma dəyər orda yeməyə.
Qebele Qebele
balix yemeklerinin damaxlarda iz buraxan lezzetini dadmax isteseniz buyurun gelin!!
OYUNKLUBU 2020
O göy paltarlı mənim bibi oğludur adı Rüstəmdir
Chicken biryani Kabobs
Share on WhastApp
Share on Facebook
Browse the menu
Add review